Menu Luk

Blog

Akupunktur imod soleksem

Soleksem kan være til stor gene, og bør behandles så man ikke lader det spolere sommeren eller ferien. Heldigvis er akupunktur gavnligt i forhold til mange hudlidelser. En af disse er soleksem. Akupunktur medvirker til at mindske rødme, kløe og hævelse fra lidelser som soleksem, og andre allergiske udslæt.

Hører du til dem, der må nyde solens stråler tildækket under parasolens beskyttende skygge på grund af soleksem? Få hjælp med akupunktur, og eventuelt også homøopati, til at komme soleksem til livs. Så kan du nyde sommeren fuldt ud, uden at være generet af væskende blærer og kløe i huden ved det mindste solstrejf. Behandlingen er effektiv, dokumenteret (1) og helt uden bivirkninger.

Gode råd om kost og soleksem

I forbindelse med behandlingen giver jeg også gode råd om, hvordan du kan lave din egen super effektive hud- og miljøvenlige solcreme – helt uden farlige kemikalier. Du får også en håndfuld gode råd om fødevarer og kosttilskud. Vi finder frem til, hvad der kan være relevant at undgå eller indtage i lige netop dit tilfælde. Husk! At behandlingen er mest effektfuld, hvis den igangsættes i det tidlige forår, inden huden eksponeres og udslættet begynder.

Er du nervøs for behandling med nåle, så fortvivl ikke. Hos Stærk Akupunktur tages nåleskræk alvorligt. Kontakt klinikken alligevel, og få en snak om, hvilke behandlingsmuligheder der er for dig.

Kontakt Stærk Akupunktur i Odense, og bestil en tid til akupunktur så du kan få mest muligt ud af solens stråler uden soleksem 🙂

Kilder:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5653339/

https://www.alma-info.com/

Related Posts