Menu Luk

Træthed og søvnløshed

Alle fortjener en god nats søvn

Vidste du at akupunktur kan hjælpe dig af med søvnløshed? Uanset om det er fordi du ikke kan falde i søvn, og ligger og vender og drejer dig, eller du vågner klokken tre om natten og føler dig lysvågen. Det er vigtigt at få behandlet søvnløshed. Det kan få alvorlige helbredsmæssige konsekvenser, hvis du over en længere periode, ikke får sovet tilstrækkeligt, eller alt for ofte har afbrudt din søvn. Det kan blandt andet medføre depression, diabetes og hjertekarsygdomme (1). Søvnen er der, hvor vi restituerer, og får ‘genstartet’ systemet så kroppen kan køre optimalt igen næste dag. Det er derfor vigtigt at du får brudt den onde cirkel med søvnløshed.

Akupunktur kan hjælpe

Heldigvis kan akupunktur hjælpe (2). Forbedret søvn og søvnmønster er ofte noget af det første mange af mine patienter i Stærk Akupunktur bemærker. Det gælder også dem, der modtager behandling for rygsmerter, hælspore, stress og alt muligt andet.

Træthed og udbrændthed

Kronisk træthed og udbrændthed er desværre mere og mere almindeligt. Træthed kan opstå efter lang tids alvorlig sygdom og intensivt behandlingsforløb, som eksempelvis kemoterapi eller strålebehandling. Det kan også være i forbindelse med stress, depression og kronisk sygdom. Uanset hvad årsagen er til din træthed, så kan akupunktur være med til at styrke og lindre, og give dig fornyet energi. Kronisk træthed kan være opstået over mange år, så hav tålmodighed med behandlingen.

Kontakt klinikken

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål, eller bestil din tid online så du kan få fornyet energi og velvære. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og møde dig i klinikken i Odense centrum.