Menu Luk

Nåleskræk og sensitiv

Du er ikke den eneste

Nåleskræk er helt almindeligt. Jeg har selv været en af dem, der undgik akupunktur pga. min angst for nåle. Du kan læse mere om min personlige historie med nåleskræk her. Men frygt bør ikke afholde os fra at få den behandling, der virker bedst.

Akupunktur er mere end bare nåle

Traditionel kinesisk medicin (tcm) er mere end blot nåle. Nåleskræk bør derfor ikke afholde dig fra at opsøge en akupunktør. Har du nåleskræk, er du sensitiv, eller kan du af andre årsager ikke tåle akupunktur med nåle så er der andre muligheder hos Stærk Akupunktur.

Her benyttes også akupressur, ørefrø, cuppinggua sha, moxa, kostvejledning, urter og homøopati.

Få nåle i en behandling: mindre ubehag – mere effekt

Akupunkturbehandlingen tilrettelægges desuden på en måde, der tager hensyn til den enkeltes nåleskræk og sensitivitet. Der anvendes altid meget tynde akupunkturnåle af højeste standard. Nålene er ca. på tykkelse med et hårstrå. Nålespidsen er behandlet med silikone, der får nålen til at glide meget let og hurtigt igennem huden. Dette gør behandlingen meget tæt på smertefri. I Stærk Akupunktur arbejder jeg med en metode, der anvender ganske få nåle i en behandling. Ud over at mindske ubehag ved mange nåleindstik gør det også behandlingen meget præcis og yderst effektiv. Dertil kommer at der sjældent behandles med nåle lokalt omkring et smertested. Dvs., at din ømme skulder behandles med akupunktur andre steder end på skulderen. Det er måden man udfører akupunktur på i TCM. Det er effektivt, praktisk og uden ubehag fordi smerten du skal have behandlet ikke provokeres yderligere.

Kontakt mig i Stærk Akupunktur i Odense, og lad os sammen finde den behandlingsmetode, der passer bedst til dig og dine behov.