Menu Luk

Smerter

Få hjælp til smerter med akupunktur

Oplever du smerter? Enten akutte eller kroniske? Eller de diffuse, der kommer og går? Du er ikke den eneste. I følge Sundhedsstyrelsen (SST) lider 1,3 millioner danskere af kroniske smerter. Det svarer til mere end hver 5. dansker, der har ondt hele tiden over en periode på mere end tre måneder.

Akupunktur lindrer smerter effektivt

Akupunktur er effektivt i mod smerter, og mere effektivt end både receptpligtigt medicin og håndkøbsmedicin (1), (2). Det er tilmed uden bivirkninger og derfor meget sikkert. Ofte skal der få behandlinger til før du vil mærke en lindring. Akupunktur kan, via nervebanerne aktivere kroppens egne smertereceptorer i hjernen (3). Det giver en yderst effektfuld smertelindring både her og nu, men også på den lange bane idet man med akupunkturen bestræber sig på at fjerne de blokeringer, der var årsag til smerten i første omgang. Du kan derfor, med fordel, forebygge smerter med akupunktur.

Vil du vide mere om, hvordan akupunktur virker, helt ned i detaljer, kan du læse mit indlæg på bloggen “Hvordan virker akupunktur”.

I klinikken opsøger patienter mig blandt andet med følgende smerteproblematikker

Listen er blot til inspiration, og er naturligvis ikke udtømmende for hvilke smerter akupunktur kan være gavnligt for. Tøv derfor ikke med at kontakte mig i Stærk Akupunktur i Odense, såfremt du ønsker behandling for noget, der ikke er nævnt ovenfor.

Du kan bestille tid på tlf.: 20901450. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og til at se dig i klinikken i Odense 🙂